Här kan du läsa mer om våra olika paketerbjudanden och se vilken modell som passar dig och din bostad bäst. Alla levereras med förinstallerad ShoweReheat värmeväxlare. 

Vid förfrågan kan även andra duschkabiner förses med installerad värmeväxlare. På dessa beställningsvaror gäller 14 dagars leveranstid.

Ifö Solid duschkabin SKH VS + VK

Dessa modeller är lagervaror och levereras komplett med integrerad termostatblandare, slang och duschstång, avställningshylla, handtag, hårsil och två vippbara dörrar för enkel rengöring. Dörrarna är utrustade med hjul både upp- och nedtill för att öppning och stängning ska gå så smidigt som möjligt. Samtidigt har dörrarna avhoppningsskydd, för säkerhets skull. Den stabila konstruktionen har vitlackerade lister som är limmade direkt mot glaset. Kabinen har heller inga synliga skruvar, där smuts annars brukar samlas. Kabinkaret är tillverkat i emaljerad stålplåt och har uppvikt kant, vilket innebär att monteringen kan göras utan silikonering. Det är lätt att dra fram kabinen vid rengöring eftersom de ställbara fötterna är rundade.

Hämtpris 
med värmeåtervinning
Pris inkl moms för kabin med säkerhetsglas: 
900x900mmKlarglas       Art nr 7394289   Rek ord pris 17 000 kr  Paketpris 12 000 kr
800x800mm, Screenglas  Art nr 7394287   Rek ord pris 18 000 kr  Paketpris 12 000 kr

* Notera att dessa priser är i nivå med vad branschkollegor tar utan värmeväxlare och värmeåtervinning

Ifö Solid SKP NS 

Du kan få Ifö Solid SKP NS med värmeåtervinning. utrustad med standard- eller lyxpelare. Den senare har bland annat takdusch och duschmunstycken. Ifö Solid har härdat säkerhetsglas. Alla Ifö Solid SKP duschkabiner med naturanodiserade profiler kan beställas med helfrostade bakstycken som döljer väggen och rörinstallationer.
Bilden visar en duschkabin utrustad med standardpelare.
Naturanodiserade profiler med screentryck härdat säkerhetsglas.

Pris inkl moms för kabin med säkerhetsglas:

900 x 900 mm Standard      Med värmeåtervinning              Pris på förfrågan
900 x 900 mm Lyx                 Med värmeåtervinning              Pris på förfrågan

Ifö Next duschkabin NKH

Ifö Next duschkabin NKH har klassisk hörningång med lågt insteg, vilket gör den lätt att använda för alla. Skjutdörrarna har vippfunktion för enkel rengöring, samt är säkra och stabila med en limmad och en fast del. En kabin med rena profiler och hel frontplåt till kabinkaret. Det ger en smidig, hygiensik dusch som är lätt att hålla ren. De släta vitlackerade profilerna har inga onödiga skarvar. Topp- och bottenprofilen ger en stabil dusch, liksom kabinkaret i emaljerad stålplåt med justerbara fötter. Duschkabinen har vita bakstycken som effektivt döljer t. ex. väggen och rörinstallationer, och passar därför även i t ex tvättstugan eller sommartorpet. Duscharrangemang, hårsil och avställningshylla ingår, termostatblandare beställs separat. 

Pris inkl moms för kabin med säkerhetsglas:  
800 x 800 mm   Art nr 7394475    Med värmeåtervinning              Pris på förfrågan
900 x 900 mm   Art nr 7394476    Med värmeåtervinning              Pris på förfrågan

Papilio, A-collection

Snabbinstallerad rektangulär duschkabin med värmeåtervinning. Duschkar i acrylplast, höjd 15 cm med avtagbar front. Bakre vägg i 5 mm härdat vitt glas. Främre vägg i 5 mm härdat glas. Hål för blandarfästen både för c/c 150mm och c/c 160mm. Aluminiumprofil med kromfinish. Levereras med handdusch på glidstång, utan blandare och duschhylla. Lämplig termostatblandare a-collection 8343770 samt anslutningskoppling 8253263.

Pris inkl moms för kabin med säkerhetsglas:
900 x 900 mm  Art nr 7399725       Med värmeåtervinning             
Paketpris 8 000 kr 

Ytterligare produktinformation

Vänligen notera att vi har valt att inte ha fullständig information om duschkabinerna här, eftersom all information finns tydligt beskriven på respektive leverantörs hemsida. Där finns även mer detaljerade montagebeskrivningar: 
www.ifo.se 
 |  www.alhsell.se  |  www.purus.se/showereheat